HomeSerbiaМинистар Дачић примио честитке колега из Краљевине Саудијске Арабије и Републике Кеније

Министар Дачић примио честитке колега из Краљевине Саудијске Арабије и Републике Кеније

Желим Вашој екселенцији добро здравље и просперитет народу Републике Србије, “ наводи се у честитки секретара Мутуе.

Секретар кабинета Министарства спољних послова и дијаспоре Кеније Алфред Мутуа такође је честитао министру Дачићу ступање на дужности првог потпредседника Владе а министра спољних послова.
Вашој Екселенцији желим срећу и успех, “ написао је принц Фејсал бин Ферхан Ал Сауд.
„Радујем се раду са Вашом Екселенцијом на јачању билатералних веза између наше две земље како бисмо остварили њихове заједничке интересе и интересе два пријатељска народа.
„Екселенцијо, с обзиром на дугогодишње односе које наше две земље имају, обавезујем се да ћу блиско сарађивати са Вама у проналажењу нових могућности за сарадњу у области трговине, здравства, образовања, као и у мултилатералној сфери.  
Први потпредседник Владe и министар спољних послова Србије Ивица Дачић примио је честитке поводом ступања на дужност од министра спољних послова Краљевине Саудијске Арабије принца Фејсала бин Ферхана Ал Сауда и секретара кабинета Министарства спољних послова и дијаспоре Републике Кеније Алфреда Мутуе.
Екселенцијо, желим да поновим став Кеније о Косову. Кенија се залаже за мирно решавање спорова у оквиру међународног права и подржава принцип суверенитета и територијалног интегритета других држава. У складу са Конститутивним актом Афричке уније и Повељом и принципима Уједињених нација, Кенија ће наставити да ради са Вашом великом земљом на поштовању заједничких обавеза.  
Министар спољних послова Краљевине Саудијске Арабије, принц Фејсал бин Ферхан Ал Сауд, честитао је ППВ и МСП Дачићу ступање на нове дужности.

Source

Stay Connected
255FansLike
473FollowersFollow
Must Read
Related News