HomeSerbiaЛуксембург: Српско вече и пројекција филма „Лето када сам научила да летим“...

Луксембург: Српско вече и пројекција филма „Лето када сам научила да летим“ на Филмском фестивалу Синеаст

Амбасадор Републике Србије у Бриселу Александар Тасић, који је уједно и нерезидентни амбасадор у Луксембургу, поздравио је публику на тамошњој пројекцији филма „Лето када сам научила да летим“.

Изразио је захвалност Српском културном центру, управи Фестивала и граду Луксембургу на подршци коју пружа српској заједници у Луксембургу.
Амбасадор је захвалио публици на великом одзиву и пренео да ће Република Србија наставити да подржава Филмски фестивал Синеаст, будући да се ради не само о презентацији српске савремене кинематографије у Луксембургу, већ и о прилици да се успоставе бољи контакти између локалне заједнице и припадника српског народа у Луксембургу.
Након пројекције је организовано Српско вече, на ком је публика могла да дегустира српске гастрономске специјалитете и вина реномираних српских произвођача.
Филм редитеља Радивоја Андрића је, уз подршку Министарства спољних послова Републике Србије и Амбасаде Републике Србије у Бриселу, приказан у оквиру Филмског фестивала Синеаст у Луксембургу.

Source

Stay Connected
255FansLike
473FollowersFollow
Must Read
Related News