HomeSerbiaДоха: Oтправник послова Радека за „Инсајд Катар“ o Мундијалу

Доха: Oтправник послова Радека за „Инсајд Катар“ o Мундијалу

Нагласио је да очекивања од наступа фудбалске репрезентације Србије нису мала и да је ово један од најкомпактнијих тимова које је Србија икад имала.

Радека је одао признање властима, грађанима и резидентима Државе Катар на напорима који су уложили у припрему овог догађаја, првог у историји арапског света и Блиског истока.
Радека је информисао да се очекује око две хиљаде посетилаца из Србије и да се Амбасада припрема да им пружи сву неопходну конзуларну заштиту.
Посебно је нагласио да се очекује да на свечану церемонију отварања Мундијала дође председник Републике Србије Александар Вучић, на позив емира Тамим бин Хамад Ал Танија, што је још једна потврда да обе земље придају значај развоју својих билатералних односа.
Отправник послова Амбасаде Републике Србије у Катару Слободан Радека дао је интервју за „Инсајд Катар“, специјализовани портал који је основало државно тело задужено за припрему Светског првенства у фудбалу.

Оценио је да стадиони представљају ремек дело архитектуре, повезујући савремене трендове и богату арапску традицију и културу.

Source

Stay Connected
255FansLike
473FollowersFollow
Must Read
Related News