HomeSerbiaПекинг: Амбасадорка Стефановић посетила фармацеутску компанију “Синофарм”

Пекинг: Амбасадорка Стефановић посетила фармацеутску компанију “Синофарм”

Током састанка изражено је обострано задовољство поводом трилатералног пројекта (Уједињених Арапских Емирата, Кине и Србије) изградње фабрике за производњу вакцина у Србији, која је у току и разматране су могућности проширења сарадње и учешћа компаније “Синофарм” у новим пројектима у Србији.

Уз поновљену захвалност на донацијама Владе НР Кине и кинеских грађана Србији у медицинској опреми и материјалу, амбасадорка Стефановић је истакла да посебно ценимо могућност набавке вакцина од на глобалном нивоу реномиране компаније “Синофарм” у тренутку када су нам оне биле најпотребније.
Амбасадорка Републике Србије у Кини Маја Стефановић, заједно са амбасадорком НР Кине у Србији Чен Бо, посетила је највећу кинеску фармацеутску компанију “Синофарм” и састала се са председником компаније Лиу Ђинџеном.
Саговорници су изразили обострано задовољство поводом изванредних односа и сарадње Србије и Кине у свим областима, а посебно је апострофирана изузетна сарадња у борби против пандемије Ковид-19, где је значајну улогу имала управо компанија “Синофарм”.

Source

Stay Connected
255FansLike
473FollowersFollow
Must Read
Related News