HomeSerbiaСупруга председника Тамара Вучић свечано у Паризу отворила Дан моде Србије 2023

Супруга председника Тамара Вучић свечано у Паризу отворила Дан моде Србије 2023

Дан моде је традиционална манифестација коју подржава Министарство спољних послова Републике Србије.

Његове речи говоре о томе – Ако будем имао срећу да се неке моје идеје остваре, то ће бити добробит за цело човечанство. А ако се те наде испуне, најдража мисао ће ми бити та да је то дело једног Србина”, подсетила је супруга председника. 
По завршетку излагања и модних дефилеа, гости су уживали уз наступ оперске диве Невене Ђоковић, која је својим феноменалним гласом учинила ово вече још магичнијим.
“Препуштам вас једној магичној вечери која ће вас инспирисати да Теслину мисао понесете заувек са собом, сањајући и верујући у велике снове, трудећи се да они увек буду усмерени ка општем добру, и поштујући своју аутентичност и своје порекло, баш као што је то чинио и Тесла.
Извор/Фото: Танјуг
Тамара Вучић се тим поводом јуче обратила у резиденцији амбасадора Србије у Паризу.
Супруга председника Републике Тамара Вучић свечано је, у оквиру радне посете Паризу, отворила Дан моде Србије 2023 и модну ревију посвећену српском научнику и иноватору Николи Тесли.
Присутне званице из дипломатског кора у Паризу, представници културног и привредног миљеа, српске дијаспоре, као и медији, имали су прилику да уживају у модним остварењима Дејане Милосављевић кроз њену колекцију „Tesla Sculptures“, затим Јелене Мандић и њене колекције „Tesla – Seed from Lika“, потом Младена Миливојевића Барона и модне колекције „Women really loved Tesla“, као и Бате Спасојевића који је представио своју колекцију „3 6 9 Tesla“. 
Присутнима су се обратиле и амбасадорка Србије у Француској Ана Хрустановић, ауторка пројекта Дан моде Србије Весна де Винча, као и председник најстарије француске козметичарке куће „Maison Dorin“ Башар Насри.

Source

Stay Connected
255FansLike
473FollowersFollow
Must Read
Related News