HomeSerbiaППВ и МСП Дачић са амбасадором Јерменије

ППВ и МСП Дачић са амбасадором Јерменије

ППВ/МСП Дачић је уз добродошлицу пожелео амбасадору садржајне разговоре у Београду, који ће допринети учвршћивању пријатељских односа Републике Србије и Републике Јерменије. Билатералне односе две земље оценио је изузетно добрим а истакао да постоји значајан простор за њихово даље унапређење. Министар је потврдио је да Републикa Србија чврсто опредељена за јачање и продубљивање билатералних односа са Републикoм Јерменијом, коју доживљавамо као пријатељску државу.

Договорен је наставак успешне сарадње у циљу даљег унапређења укупне билатералне сарадње, као и поновљена отвореност за размену мишљења о питањима од значаја у регионалним и мултилатералним оквирима.
Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић разговарао је данас са амбасадором Републике Јерменије у Републици Србији на нерезиденцијалној основи са седиштем у Прагу Ашотом Ховакимијаном, који се налази у радној посети Републици Србији.
Амбасадор Ховакимијан изразио је захвалност на пријему и навео да ће отварање Канцеларије Амбасаде Републике Јерменије у Прагу, са седиштем у Београду, предвиђено за наредни период, допринети интензивирању билатералних веза између две земље.

Source

Stay Connected
255FansLike
473FollowersFollow
Must Read
Related News