HomeSerbiaМинистар Дачић честитао грађанима Србије Дан државности

Министар Дачић честитао грађанима Србије Дан државности

Свим грађанима Србије желим срећан Дан државности, да га проведу у миру и породичној слози, и да заједно наставимо да градимо слободну, независну и јаку Србију,” наводи се у честитки Ивице Дачића поводом Дана државности.

Сваког 15. фебруара имамо чиме да се поносимо, јер Србија је снажна и слободна земља, а наш народ има јасну перспективу живота у миру и сталном напретку.
Сретење нас увек подсећа колико је важно да чувамо нашу слободу и нашу независност, јер оне нам нису дате заувек, њих увек морамо да гајимо, и да бранимо ако треба. Тако и данас, када се пред нашом генерацијом постављају велики изазови, које решавамо мислећи и на наше славне претке, а још више на наше младе генерације на којима Србија остаје.
Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић упутио је грађанима Србије честитке и најбоље жеље поводом 15. фебруара, Дана државности.
”Пре тачно 220 година, у Орашцу, Србија је кренула путем борбе за слободу и изградње своје модерне државе. Сретење је наш највећи државни празник када славимо вековну тежњу нашег народа за слободом и независношћу и када се сећамо свих који су уградили себе у државну традицију Србије.

Source

Stay Connected
255FansLike
473FollowersFollow
Must Read
Related News