HomeSerbiaКанбера: Амбасадор Стефановић са српским кошаркашицама у Сиднеју

Канбера: Амбасадор Стефановић са српским кошаркашицама у Сиднеју

Селекторка женске кошаркашке репрезентације Марина Маљковић захвалила се на пријему и на дружењу. Нагласила је да ће репрезентативкама бити велика част што ће имати бројне навијаче на трибинама, да је свесна колико српској заједници значе овакви сусрети и дружења са репрезентативним селекцијама, као и да се увек врло радо одазивају оваквим позивима.

Дружење, које је организовала наша Амбасада у Канбери, у сарадњи са кошаркашким клубовима „Обилић“ и „Црвена звезда“, одржано је у парку Кети Фримен у Олимпијском центру, а позиву се одазвао велики број наших земљака, поготово најмлађих заљубљеника у кошарку.
Женска кошаркашка репрезентација Србије имала је прилику да се у Сиднеју дружи са члановима многобројне српске заједнице у Аустралији.
Амбасадор Републике Србије у Канбери Раде Стефановић изразио је велико задовољство што ће једна репрезентативна селекција из Србије наступити на великом светском такмичењу на тлу Аустралије и што ће Срби имати прилику да уживо посматрају и навијају за свој национални тим.
Светско првенство у кошарци за жене одржава се у Сиднеју у периоду од 22. септембра до 1. октобра 2022. године.

Source

Stay Connected
255FansLike
473FollowersFollow
Must Read
Related News