HomeSerbiaДачић честитао Лунарну нову годину кинеским званичницима

Дачић честитао Лунарну нову годину кинеским званичницима

Са великим задовољством очекујем наше што скорије сусрете, као прилику да и лично пружимо допринос даљој сарадњи наше две пријатељске земље” – наводи се у честитки Ивице Дачића високим функционерима Народне Републике Кине.

”Пријатељском народу Кине и Вама лично упућујем најсрдачније честитке поводом лунарне Нове године. Желим вам да Година зеца донесе мир, благостање и даљи напредак Народне Републике Кине и њеног народа, а нарочито да у овој години још више продубимо велико пријатељство а сарадњу наше две земље. Србија је спремна да и у овој години вредно ради са Народном Републиком Кином на свим пољима и да тако потврдимо чврсте и пријатељске везе које смо остварили у претходним годинама.
Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић упутио је најсрдачније честитке поводом лунарне Нове године министру спољних послова Кине Ћин Гангу и министру Међународног одељења Централног комитета Комунистичке партије Кине Лиу Јианчау.
Нека Година зеца буде и година заједничких успеха Народне Републике Кине и Републике Србије у ширењу наше стратешке и пријатељске сарадње у заштити међународног мира и сарадње, као и наших тесних економских, политичких и културних односа.

Source

Stay Connected
255FansLike
473FollowersFollow
Must Read
Related News