HomeSerbiaАмбасадору Јовићу додељена захвалница поводом Дана Општине Бабушница

Амбасадору Јовићу додељена захвалница поводом Дана Општине Бабушница

Том приликом додељена је Септембарска награда града, као и захвалнице заслужним појединцима и институцијама.

Како је даље појаснио, управо то су појединци и институције који су својим примером, марљивошћу, одлучношћу и неким новим правилима и односом према раду и држави, нама у државној администрацији створили обавезу да смо непрекидно на располагању грађанима наше земље.
Поводом 6. септембра, Дана Општине Бабушница, у овом граду организована је свечана церемонија обележавања тог празника.
Амбасадор је истакао да, иако на захвалници стоји његово име, прихвата је са радошћу у име, пре свега, председника Републике Србије Александра Вучића, Владе Републике Србије, министра Николе Селаковића и Министарства спољних послова.
Обраћајући се присутнима, амбасадор Јовић је захвалио на указаној пажњи и части, али и подвукао да је то део његовог посла.
Међу награђенима био је и амбасадор Републике Србије у Бугарској Жељко Јовић, за посебан допринос и помоћ Бабушници у реализацији прекограничних пројеката.
Амбасадор Јовић је обећао је да ће са својим тимом у Амбасади Србије у Софији и даље бити доступан сваком појединцу и институцији, са жељом да и даље напредујемо и развијамо се и створимо услове за благостање, пре свега, најугроженијих категорија нашег друштва.

Source

Stay Connected
255FansLike
473FollowersFollow
Must Read
Related News